Karayağcı Mahellesine Hizmet Atağı

Gördes Belediyesi Karayağcı Mahallesine yaklaşık 7000 metre kare parke taşı döşemesi, 300 metre kare istinat duvarı ve sosyal tesiste çeşitli çalışmalar yaptı.

Karayağcı Mahallesi'nde Gördes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol kaplama çalışmaları ve istinat duvarı çalışmaları tamamlanırken, sosyal tesiste sona gelindi.

Tamamlanan yol kaplama ve istinat duvarı çalışmaları sonunda yaklaşık 7000 metre kare parke taşı döşenirken; 300 metre kare de istinat duvarı örüldü. Diğer yandan çok amaçlı salonu etrafında büyük bir çevre düzenleme çalışması yapılarak mahallelinin hizmetine sunuldu. Kaba inşaatının önceden tamamlandığı çok amaçlı salonun yapımında sona gelindi. Düğün salonu, doktor odası, muhtar odası ve Kur'an Kursu odası gibi birçok faaliyette mahallenin ihtiyaçlarına karşılık verecek olan çok amaçlı salonun ince işçiliğine devam ediliyor. Çok amaçlı salonun bir bölümü vatandaşların hizmetine sunulurken diğer kalan kısmında ilerleyen günlerde tamamlanacağı belirtildi.

Gördes Belediyesi'nin Karayağcı mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaştan da tam not aldı. Önceden mahallenin yollarının çamur içinde olduğunu ve çok amaçlı salonun  mahallenin bir çok ihtiyacına karşılık vereceğini söyleyen vatandaşlar; yapılan çalışmalardan dolayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkürlerini iletti.

Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Muhammet Akyol; " Karayağcı mahallemizde yaklaşık 7000 metre kare parke taşı döşeyerek mahallemizin büyük bir sorununu çözdük. Diğer yandan birçok faaliyete ev sahipliği yapabilecek çok amaçlı salonumuzda sona geliniyor. Şu anda bayanlarımız Kur'an Kursu eğitimlerini gerçekleştiriyor. İlerleyen günlerde de kalan bölümlerini de tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Karayağcı mahallemize gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. " Dedi.

Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....