Gördes Belediyesi’nden 90 kişiye istihdam
Gördes Belediyesinin, İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında vatandaşlara yönelik istihdamı devam ediyor.

Gördes Belediyesinin, İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında  vatandaşlara yönelik istihdamı devam ediyor.

90 KİŞİYE İSTİHDAM

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İŞKUR  Toplum Yararına Çalışma Programı'yla işe başlayacak olan 90 kişiyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. 90 yeni personelle merkez ve mahallelere büyük bir özveriyle hizmet etmeye devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yeni işe başlayacak olan personele görevlerinde başarılar dileyerek; hayırlı olsun temennisinde bulundu.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİKKATE ALINACAK

Gördes Belediyesi ve İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü işbirliğinde toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 90 kişi, 6 ay süreyle Gördes Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde birçok iş alanında istihdam edilecek. Toplum yararına çalışma programı yaklaşık 6 ay sürecek. 6 ay süreyle belirlenen program çerçevesinde merkez ve mahallelere birçok hizmet götürülecek. Parke taşı döşeme, yol çalışmaları ve çevresel temizlik başta olmak üzere merkez ve mahallelerin talepleri dikkate alınarak birçok hizmet etkin bir şekilde sürdürülecek.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....