Gördes’te, Camilerde Ramazan hazırlığı
On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla, Gördes Belediyesi temizlik ekipleri, ilçedeki cami ve mescitlerin temizlik çalışmalarına hız verdi.

TEMİZLİK EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Cami içlerinde ve çevresinde ayrıntılı temizlik çalışmaları gerçekleştiren Gördes Belediyesi ekipleri, ilk olarak Merkez Ulu Camii ve çevresini temizledi. Gördes Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayı boyunca ibadetlerini rahat, huzurlu ve temiz bir çevrede gerçekleştirebilmesi adına çalışmalarını yürütüyor.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Bizler için kutsal bir ay olan Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla camilerimizde daha geniş kapsamlı temizlik çalışmaları başlattık. Bu kapsamda camilerimizin halıları ekiplerimizce temizleniyor. Bunun yanında yine camilerimizin bahçeleri ve şadırvanlarında da bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....