Gördes Belediyesi'nden Yol Çakıllama Atağı
Gördes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Mahalle ve bağlı mahallelerde, arazi yollarında yol çakıllama çalışmalarını arada vermeden sürdürüyor.

Gördes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri bu kapsamında mahalle ve bağlı mahallelerde, arazi yollarında çakıllama çalışması yaparak yolları su birikintilerinden ve çamurdan kurtarıyor. Ekipler, program dahilinde birçok mahallede çalışmaları tamamladı. Çalışmalar diğer mahallelerde ki sorunlu olan yerlerde de program dâhilinde sürecek.

Çalışmalarımız birçok noktada devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Yol bakım-onarım çalışmalarımızı belirlediğimiz program çerçevesinde ara vermeden sürdürüyoruz.  Amacımız vatandaşlarımızın özellikle çiftçilerimizin tarım sezonunda ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamaları. Çalışmalarımızı birçok noktada devam ettiriyoruz. Gördes'imizin dört bir köşesine eşit bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz”

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....