Milletvekili Özdağ’dan Engelli Vatandaşlara Akülü Araç
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Gördes’te yaşayan 2 engelli vatandaşa akülü araçlarını takdim etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes İlçesi Atatürk mahallesinde engelli vatandaş Muzaffer Çelik’e, Adnan Menderes mahallesindeki engelli vatandaş Halil Akgön’e akülü araçlarını teslim etti.

“ONLAR RAHAT OLURSA, BİZLERDE HUZURLU OLURUZ”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her türlü hizmeti vermeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın hayatı ne kadar rahat olursa, bizler de o kadar rahat ve huzurlu oluruz. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız” diye konuştu.

Kendilerine sağlanan desteklerden dolayı mutluluklarını ifade eden Muzaffer Çelik ve Halil Akgön’ün yakınları AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a teşekkür etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....