Gördes Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Şenliği
Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Ramazan şenlikleri, bu yılda coşku ile devam etti.

Engelsiz Engelliler Parkında Gördes Belediyesi’nin ev sahipliğinde başlayan Ramazan şenliklerinin ilk gününde Cumhuriyet Ortaokulu’nun hazırlayıp sunduğu “Çocuklara Özel Ramazan Eğlencesi” ne vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katılırken, Ramazan Şenlikleri kapsamında çocukların daha güzel vakit geçirebilmeleri ve eğlenebilmeleri için Hacivat Karagöz gölge oyunu, Keloğlan, Nasrettin Hoca ve masal kahramanlarının oyunları sergilendi. Ayrıca şenlikte çocuklara Osmanlı Macunu, Saray Limonatası ve üzümlü kek ikramı yapıldı.

Gördes Ramazan Şenliklerinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gördes Belediyesi olarak her Ramazan’da düzenlemeye çalıştığımız etkinliklerinin bir yenisini daha yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördes olarak birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu tarz etkinliklere bu yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  Gördes Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayında her yıl düzenlediğimiz ve bu yıl 9 Haziran tarihinde düzenlenecek “Gördes İftar Sofrasına” katılımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Bilgi Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Ödülleri Verildi

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından il genelindeki ortaokulların 5. sınıflarına yönelik düzenlenen 'Şehrim benim evim' bilgi yarışmasında birinci olan Gördes Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine Gördes Ramazan şenliklerinin açılışında Gördes Belediyesi tarafından tablet alımında kullanılmak üzere olan 900 TL’lik hediye çeki verildi.

Gerçekleştirilen ödül törenine Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan,  Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Akyol 'Şehrim benim evim' bilgi yarışmasında birinci olan Gördes Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....