Belediyeden Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kursu
Gördes Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ücretsiz İngilizce ve Matematik kurslarına başvurular başladı.

2018 yılı içerisinde 7'inci Sınıftan 8’inci sınıfa geçen öğrencileri kapsayacak olan Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kursuna başvurular 2–8 Temmuz tarihleri arasında Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılacak.

İngilizce ve Matematik Kurslarına başvuru için istenilen belgeler; kayıt formu ve kimlik fotokopisi.  Başvuru formlarına www.gordes.bel.tr adresinden veya Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden temin edebilirsiniz.

Öğrencilerimizin yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol;" Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin gelişimine katkı vermek için eğitim kurslarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başvuru Formu: Gördes Belediyesi Ücretsiz Matematik ve İngilizce Kursu

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....