Başkan Akyol'un Makam Aracı, Şehit Yakının Sünnet Aracı Oldu
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördesli Şehit Jandarma Er Ruşen Ulu'nun aynı ismi taşıdığı yeğeni Ruşen Efe'ye makam aracını tahsis ederek sünnet aracı yaptı.

Başkan Muhammet Akyol'un makam aracı 1993 yılında şehit düşen Gördesli Şehit Jandarma Er Ruşen Ulu'nun yeğeni Ruşen Efe'nin sünnet aracı oldu.

Şehit Ruşen Ulu'nun yeğeni Ruşen Efe'nin sünnet düğününde yapılan konvoyda Başkan Muhammet Akyol'un makam aracında oturan Ruşen Efe'nin düğün konvoyu şehir merkezinde dolaşarak; Oğulduruk mahallesinde şehidin kabrine gitti.

Şehit Ruşen Ulu'nun kabrinde dua eden Ruşen Efe ve ailesi duygu dolu anlar yaşadı.

Makam aracının kendisine sünnet aracı olarak tahsis edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ruşen Efe ''Çok mutluyum. Dayımın ismini taşımaktan her zaman gurur duydum. Bu özel günümde bana makam aracını tahsis eden Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....