Doğalgaz Çalışmaları Tam Gaz
Gördes merkez mahallelerindeki doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AKSA Manisa Doğalgaz A.Ş tarafından 2019 yılı için belirlenen 10 km’lik Gördes doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları yüklenici firma tarafından ilçe merkezinin birçok noktasında devam ediyor.

Doğalgaz iletim hattı çalışmaları tamamlanan mahallerdeki vatandaşlar biran önce doğalgazı kullanabilmek için evlerine tesisat kurduruyor. 2019 yılı programı kapsamında belirlenen çalışmalar sonrasında Gördes’in toplam şehir içi dağıtım hattının %75’i tamamlanmış olacak.

Şehir içi dağıtım hattı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Doğalgaz, Gördes’imiz için gurur verici bir proje. Bunun hayalini bile kuramazken; bugün birçok hanemiz doğalgazla ısınıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana doğalgazı vatandaşlarımız birçok merkez mahallemizde kullanıyor. İlçemiz adına gerçekten gurur verici bir hadise. Bunun haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Şuan ilçemizin birçok noktasında çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalar ile birlikte ilçemiz şehir içi hattının %75'lik bir kısmı tamamlanmış olacak. Çalışmaların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....