Geleneksel Aşure Hayrına Yoğun İlgi
Gördes Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 5 bin kişilik, 21 kazan aşure hayrında bulundu. Geleneksel Aşure Hayrına çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Gördes Engelliler Parkı'nda gerçekleştirilen aşure dağıtımına, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Teşkilat Başkanları, Belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe müftülüğünde görevli memurun dua okumasının ardından ilk aşure, Kaymakam Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, tarafından vatandaşa sunuldu. Geleneksel aşure hayrında 5 bin kişilik, 21 kazan aşure vatandaşlara ikram edildi.

Aşure hayrında konuşan Başkan Akyol, birlik beraberlik içerisinde bir aşure hayrını daha gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek ;  "Muharrem ayı mübarek bir ay. Bereket ve bolluğun sembolüdür. Birlik ve beraberliğin güçlendiği bir aydır. Bu ayda birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının daha da güçlenmesi için her yıl geleneksel olarak aşure hayrı düzenliyoruz. Aşure hayrına katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gördes Kaymakamı Bekir Abacı,  Muharrem ayının tüm Müslüman âlemine birlik ve beraberlik getirmesini dileyerek, hayırda bulunan Gördes Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....