Taşınmaz Malların Satışlarında Ödeme Kolaylığı ve İndirim
Ekim ayı Gördes Belediyesi olağan meclis toplantısında alınan kararla taşınmaz malların satışında vatandaşlar için büyük indirimler ve ödeme kolaylığı sağlandı.

Mülkiyeti Gördes Belediyesine ait taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacak.

Gördes Belediyesi tarafından yapılan açıklama” Belediye Kaynakları ile yaptırılan Kültür apartmanında 1 adet dükkân ve 3 adet daire, Güneşli Mahallemizde atıl halde bulunan 2 adet dükkân ile lojmanların satışında hem kurum hem kamu yararı görülebilecek satışlardır. Özellikle atıl halde bulunan binaların değerlendirilmesi ve ekonomiye kazandırılması kadar Belediye kaynakları ile yaptırılan ve yatırımın geri dönüşünün sağlanması gereken yatırımlarda bulunmaktadır. Bununla beraber mahallerimizde bulunan vatandaşın inşaat yapacağı arsalar ve tarım işçiliğinin gerçekleşeceği tarlalarında satılması ekonomik olarak hem belediye hem ülke ekonomisine katkı sunacaktır.” bilgilerine yer verildi.
Ödeme ve İndirim seçenekleri:
1- Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanması.
2- Vadeli satışlarda yüzde 50 peşinat alınması, kalan tutarın taksitli ödenmesi halinde;
3- 0-12 aya kadar 12 ay dâhil taksitlendirmede vade farkı alınmaması,
4- 0-24 aya kadar 24 ay dâhil taksitlendirmede yüzde 1 aylık vade farkı alınması,
5- 0-36 aya kadar 36 ay dâhil taksitlendirmede yüzde 1,50 aylık vade farkı alınması,
6- Vadesinde ödenmeyen borçlar içinde kanuni faiz uygulanması,

İhalesi gerçekleştirilecek taşınmaz malların mahiyetini ve muammen bedellerini  www.gordes.bel.tr adresinde bulunan duyurular kısmından öğrenebilirsiniz.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....