Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı Yeni Bir Görünüm Kazandı
Gördes Belediyesi tarafından, Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı’na taş işlemeli belediye logosu yerleştirildi.

Gördes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı’na çevre ve park düzenlemesi kapsamında taş işlemeli Gördes Belediyesi logosu yerleştirildi. Yapılan düzenlemeyle Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı yeni bir görünüm kazandı.

Fiziki ve sosyal yatırımların yanında Gördes’in görsel estetiği için de önemli çalışmalara imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Bilindiği üzere 15 Temmuz Parkımızda görsellik anlamında birçok çalışmalar gerçekleştirdik. Afrin Şehitleri Hatıra Ormanımızda da Belediyemizin taş işlemeli logosunu yerleştirerek hatıra ormanımıza yeni bir görünüm kazandırdık” dedi .

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....