Gördes YEG Yerel Kalkınma Stratejisi İçin Pazartesi Açılış Toplantısı Düzenleyecek
Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği, Gördes için hazırlayacağı Yerel Eylem Stratejisi için tüm paydaşların katılacağı açılış toplantısı düzenleyecek.

5 Kasım Pazartesi günü sabah saat 10.00'da Gördes Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek toplantıya katılımın yüksek olması bekleniyor. Toplantıda Gördes Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanan Yerel Kalkınma Stratejisinin paydaşlarına çeşitli sunumlar ve bilgilendirmeler yapılacak.

Gördes Belediye Başkanı, Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Muhammet Akyol ve Kaymakam Bekir Abacı birer konuşma gerçekleştirecek. Ardından yerel kalkınma stratejisi hazırlama uzmanları vatandaşların soruları cevaplanacak.

Başkan Muhammet Akyol toplantıyla ilgili yaptığı davette; "Gördes'imiz ve kırsal bölgelerimizin kalkınması için hazırlanacak projelerin istişare edileceği; kamu kurumlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, dernek, oda temsilcilerimiz, özel sektör temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla düzenleyeceğimiz Yerel Eylem Stratejisi Hazırlama Projesi Açılış Toplantısına katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır" dedi.

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı çatısı altında Türkiye’de oluşturulan 25 adet Yerel Eylem Grubu Derneği arasında bulunan Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği çeşitli toplantılarla; Gördes merkez ve kırsal bölgeleri küreselleşen ve gelişen dünyaya entegre etmek için bölgenin sorunlarını, olumlu, olumsuz yönlerini, fırsatlarını ve potansiyellerini tespit ederek; Gördes için en uygun, en verimli ve en doğru Yerel Kalkınma Stratejisini hazırlamayı planlıyor.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....