Yerel Eylem Stratejisi Hazırlama Projesi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi
Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği, Yerel Eylem Stratejisi Hazırlama Projesi Açılış Toplantısı Gördes Belediye Kültür Sarayında yoğun bir katımla gerçekleştirildi.

Yerel Eylem Stratejisi Hazırlama Projesi Açılış Toplantısına Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından LEADER Yerel Kalkınma ile ilgili tanıtım videosunun ardından Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği Üyeleri Serkan Temel ve Muhammet Gündüz, yaptıkları sunumlarla katılımcıları bilgilendirdi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Üreteceğimiz projelerde Gördes’imize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, nasıl daha iyi katkı sağlayabiliriz prensibiyle hareket edeceğiz. Bölgemizin sorunlarını, olumlu yönlerini fırsatlarını ve potansiyellerini yerinden tespit ederek bölgemiz için en uygun en verimli ve en doğru kalkınma planını hazırlayarak Gördes’imize fayda sağlamayı hedeflemekteyiz. Hepimiz birlik olup Gördes’imize katkı sağlayacak projeler üreteceğiz” dedi.

Yerel Eylem Stratejisi Hazırlama Projesi Açılış Toplantısında konuşan Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, “Sadece dernek üyelerinin değil toplumumuzun çevre ve kalkınma konularında katılımını ve bilinçlendirilmesini teşvik edecek faaliyetlerde bulunmalıyız. Üreteceğimiz projelerle Gördes’imize katkı sağlamalıyız. Bu tür organizasyonlar ilçemiz bir fırsattır, bunu faydalı bir şekilde değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı çatısı altında Türkiye’de oluşturulan 25 adet Yerel Eylem Grubu Derneği arasında bulunan Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği çeşitli toplantılarla; Gördes merkez ve kırsal bölgeleri küreselleşen ve gelişen dünyaya entegre etmek için bölgenin sorunlarını, olumlu, olumsuz yönlerini, fırsatlarını ve potansiyellerini tespit ederek; Gördes için en uygun, en verimli ve en doğru Yerel Kalkınma Stratejisini hazırlama noktasında çalışmalara başladı.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....