Başkan Muhammet Akyol'un Mevlid Kandili Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili'nin ülkemiz ve milletimiz için huzur ve saadete vesile olmasını dileyen Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür. Tüm insanlığa örnek olarak gönderilen, karanlıkları aydınlığa dönüştüren Peygamberimizi sevmek; onu gereği gibi anlamak, manevi mirasına sahip çıkmak, tavsiyelerine göre onu örnek alarak hareket etmekle olur. Mevlid Kandili, Peygamberimiz (S.A.V)'in yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Çünkü Peygamberimiz (SAV)'in ahlakı, erdemi ve yaşayış tarzı hayatımız boyunca bizlere örnek teşkil etmektedir. Ayrıca, böyle önemli gün ve geceler, manevi duygularımızı canlandıran, birlik, beraberlik ve kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin mübarek Mevlid Kandili'ni kutlar; bu mübarek gecenin tüm insanlığa ve İslam Alemine barış, huzur ve saadet getirmesini dilerim."

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....