Gördes’te, 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Gördes’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törende coşkuyla kutlandı.

Gördes’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Hava şartlarından dolayı 23 Nisan Programı Kapalı Spor Salonunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan bayram programında Atatürk İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri “Yücem Atam İzindeyiz” adlı müzikli ront gösterisiyle sahne aldı. Beşeylül İlkokulu Öğrencileri “Yollarda Bulurum Seni” adlı gösteriyi sahneledi. Şehit Makbule Hanım İlkokulu Öğrencileri halk oyunu sergiledi.Daha sonra İlçede farklı branşlarda düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden takdim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....