Başkan Akyol'dan, Geleneksel İftar Sofrasına Davet
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 1 Haziran Cumartesi günü Hükümet Konağı Meydanında düzenlenecek olan Geleneksel Toplu İftar Sofrasına tüm vatandaşları davet etti.

Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar sofrası yaklaşık 5 bini aşkın vatandaşa ev sahipliği yapabilecek bir şekilde Hükümet Konağı Meydanında 1 Haziran Cumartesi gerçekleştirilecek. Gördes Belediyesi, her yıl  başarıyla gerçekleştirdiği ve tüm misafirlerin takdirini aldığı iftar organizasyonu için hazırlıklara başladı.

Geleneksel İftar Sofrasına tüm Gördesli vatandaşların davetli olduğunu belirten Başkan Muhammet Akyol, "İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Biz de bu bağlamda her yıl büyük bir katılımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir iftar organizasyonu düzenliyoruz. Gönül soframızı tüm ilçemizle paylaşıyoruz. Ramazan ayının bereketini hoşgörü ve sevgi ortamında bir kez daha hep birlikte paylaşmak için Geleneksel Toplu İftar Soframıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, bu anlamlı günler vesilesiyle Yüce Allah’tan birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hayırlı Ramazanlar" dedi.

Başkan Akyol’un Annesine Hayır İftarı
Geleneksel İftar Hayrından bir gün sonra, 2 Haziran Pazar günü Hükümet Konağı Meydanında annesi merhume Hacı Fadime Akyol adına düzenleyecekleri hayra tüm Gördesli vatandaşları davet eden Başkan Akyol, “2 Haziran Pazar günü Hükümet Konağı Meydanında saat 19.30’da, Hacı Mahmut Akyol eşi, annem Merhume Fadime Akyol adına düzenleyeceğimiz Kuran-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İftar Hayrına katılımlarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....