Gördes Belediyespor U-10 Takımı, Kupayı Başkan Akyol’a Takdim Etti
Gördes Belediyespor U-10 Takımı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u makamında ziyaret ederek; Turgutlu’da düzenlenen Bahattin Köksal Minikler Futbol Turnuvasında kazandıkları ikincilik kupasını takdim etti.

Turgutlu’da 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2019 Bahattin Köksal minikler Futbol turnuvası sona erdi.  Gördes Belediyespor U-10 Takımı, Bahattin Köksal Minikler Futbol Turnuvasında toplam 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyetle turnuvayı ikinci olarak bitirdi.

Gördes Belediyespor U-10 Takımı, Turgutlu‘da düzenlenen 20 takımın katıldığı Bahattin Köksal Minikler Futbol Turnuvası final karşılaşmasında Turgutlu Egespor’a 1-0 yenilerek; turnuvayı ikincilikle kapattı.

Gördes Belediyespor U-10 Takımını makamında ağırlayan Başkan Akyol, “Belediyemizin U-10 takımı Turgutlu ‘da düzenlenen Bahattin Köksal Minikler Futbol Turnuvasında ikincilik kupasını kazanarak bizleri gururlandırdılar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu tür turnuvalarda ve organizasyonlarda başarı elde etmeleri bizleri mutlu ediyor. Tesisleşme yönünde spora ve sporcularımıza birçok eser kazandırdık. Başarıların her geçen yıl artacağına inanıyorum. Yeni sezonda hem Gördes Belediyespor’umuza hem de alt gruplarımızda yer alan genç takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....