Ücretsiz Halk Oyunları Kursu

Gördes Belediyesi ilçede kültür sanat hayatını canlandırmak, halk oyunlarına ilgi duyan gençleri eğitmek amacıyla ücretsiz halk oyunları kursu düzenliyor.

her yaştan vatandaşın ücretsiz olarak katılabileceği kurs, Gördes Belediyesi Kültür Sarayı'nın üstüne inşa edilen Hayat Boyu Kültür Sanat Merkezi'nde salı ve perşembe günleri 18.00 ve 20.00 saatleri arasında Halk Oyunları Eğitmeni Murat Cenki tarafından verilecek. Bayan öğrenciler için kurs öğreticisi bulunamadığı için Ücretsiz Halk Oyunları Kursu'ndan şimdilik erkek öğrenciler faydalanabilecek.

14 Şubat 2017 Salı günü 18.00'da başlayacak olan halk oyunları kursuna başvurular 13 Şubat 2017 Pazartesi günü sona erecek. Harmandalı, Süslü Jandarma ve Kerimoğlu gibi halk oyunlarının eğitiminin verileceği kursun sonunda kursiyerlerden oluştururulacak Gördes Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ilçede gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde çeşitli gösteriler yapacak.

Ücretsiz Halk Oyunları Kursuna başvuru için istenilen belgeler; kayıt formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf. Başvuru formlarına www.gordes.bel.tr adresinin duyurular ve haberler bölümünden ulaşabilir veya Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden temin edebilirsiniz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....