MAHALLE ORTAK KULLANIM ALANLARI

Çok amaçlı ortak kullanım yerleri vatandaşların birçok talebine karşılık veriyor. Meyve alımları, mahalle hayırları, düğün, sünnet yemekleri gibi birçok faaliyet için kullanılan çok amaçlı ortak kullanım yerleri için mahalleliler Gördes Belediyesi'ne ve Başkan Muhammet Akyol'a memnuniyetlerini iletiyor. Gördes Belediyesi tarafından Börez, Oğulduruk, Çiğiller, Balıklı, Sarıaliler mahallelerinde yapılarak; vatandaşların hizmetine sunulan, Beğel mahallesinde yapımına devam edilen çok amaçlı ortak kullanım yerlerinin yapımına mahallelerden gelen talepler doğrultusunda devam ediliyor.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....