Gördes’te Doğalgaz Merkez Mahallelerin Tamamına Ulaşıyor 26 Ekim 2023, 15:31

Gördes'in merkez mahallelerinin eksik kalan noktalarında şehir içi doğalgaz iletim hattı çalışmaları başlatıldı.
Gördes'in merkez mahallelerinin eksik kalan noktalarında şehir içi doğalgaz iletim hattı çalışmaları başlatıldı.
Gördes Belediyesi ve Gördes Kaymakamlığının öncülüğünde Gördesli vatandaşların desteğiyle 2018 yılında tarihi bir başarıya imza atılarak kullanıma sunulan doğalgaz; iki mahallenin eksik caddelerinin tamamlanmasıyla tüm mahallelere ulaşmış olacak.
Gördes'te ilk defa 2018 yılında kullanılmaya başlanan doğalgaz hizmeti 5 yıllık bir planlama dahlinde Gördes'in merkez mahallelerinin tamamına ulaştırılması hedeflenmişti. Bu planlama dahilinde yapılan girişimler sonucunda Hüseynibaba ve Adnan Menderes Mahallelerinin eksik kalan caddelerinde yüklenici firma tarafından şehir içi iletim hattı çalışmaları başlatıldı.
Başlatılan çalışmalar vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, çalışmaların başlatıldığı noktada kurban kesildi. Dualar eşliğinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve İlçe Başkanı Halil Erden'e; Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Doruk ve Necati Arı, Hüseynibaba Mahalle Muhtarı Mehmet German, Cuma Mahalle Muhtarı Mustafa Matur ve vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Muhammet Akyol; "Doğalgaz, Gördes’imiz için gurur verici bir proje. Önemi her geçen yıl daha çok anlaşılacak. Dün bunun hayalini bile kuramazken, bugün ilçemizin tamamına yakını doğalgazla ısınıyor. Sizlerinde bildiği üzere 2018 yıldan bu yana mahallelerimiz kademe kademe doğalgaz konforuyla buluştu. İki mahallemizde bazı yerler eksik kalmıştı. Şuan Hüseynibaba ve Adnan Menderes Mahallemizin eksik kalan noktaları için çalışmalar başladı. Bu çalışmalar ile birlikte ilçe merkezimizin tamamının şehir içi iletim hattı tamamlanmış olacak. Çalışmaların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Mahallelerinde ilk defa doğalgaza kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar “Bizim mahallelerimiz biraz gecikmişti ama şimdi çalışmalar başladı. Doğalgazın Gördes’e gelmesi için mücadele eden başta Belediye Başkanımız Muhammet Akyol olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu gerçekten büyük bir rahatlık ve kolaylık. Allah devletimizden, idarecilerimizden razı olsun” diye konuştu.
DIĞER HABERLER
-
BAŞKAN AKYOL'DAN YÜZÜNCÜ YIL MESAJI
27 Ekim 2023, 14:56 -
Gördes Belediyesi Deforme Olan Parkları Yeniliyor
27 Ekim 2023, 14:32 -
100'üncü Yıl Futbol Turnuvası
26 Ekim 2023, 17:15 -
Gördes’te Doğalgaz Merkez Mahallelerin Tamamına Ulaşıyor
26 Ekim 2023, 15:31 -
Gördes’te, Muhtarlar Günü Kutlandı
26 Ekim 2023, 15:29 -
Üniversite Caddesindeki Araç Yoğunluğuna Kalıcı Çözüm
06 Ekim 2023, 10:50 -
Gördes Belediyesi’nden Tekzip ve Basın Açıklaması
06 Ekim 2023, 10:41 -
Gördes’ten, TEKNOFEST’e Yoğun İlgi
04 Ekim 2023, 16:46 -
Deliçoban Mahallesi'nin Çok Amaçlı Salonu Açılışa Hazır
04 Ekim 2023, 16:08 -
Gördes Belediyesi'nden Tekonofest İzmir'e Ücretsiz Ulaşım
25 Eylül 2023, 16:08