Proje sahibi Gördes Kaymakamlığı S.Y.D.V. Başkanlığı, proje ortağının ise Gördes Belediyesi’nin olduğu Engelsiz Yaşam Parkı Projesi, ilçemiz Yahya Uslu Parkı Projesi, ilçemiz Yahya Uslu Parkı’nda inşa ediliyor.
Proje kapsamında 60 M2 alanı kapsayacak bu sosyal tesis ahşap ve kompozit cam malzemeden inşa edilecek.
Bu tesiste engelli vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerini yerine getirebilmeleri için 5 adet fitness spor aleti,1 adet engelli oyun grubu ve 1 adet engelli salıncak olacak.
İnşa edilen bu park ile engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha çok adapte olmaları amaçlanıyor. Engelli vatandaşlarımızı sevindirecek bu tesis onların kendilerini toplumdan uzak hissetmelerini engelleyecek.