FATİH ORTAOKULU EK DERSLİK YAPIMI

Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol’un girişimleri, valimiz ve milletvekillerimizin destekleriyle ilçemize eğitim alanında bir yatırım daha kazandırmış oldu. Öğrenci kapasitesini karşılayamaz hale gelen Fatih Ortaokulu’nun girişimlerimiz sonucunda büyük bir sorunu çözüldü.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....