KREDİ YURTLAR KURUMU GÖRDES ÖĞRENCİ YURDU YAPILDI

İlçemize yüksek öğrenim yurdu yapılarak ve yüksekokul öğrencilerimizin konaklama sorunu giderildi. Yapımı tamamlanan yurdun temel atma törenine Belediye Başkanımız Muhammet Akyol, Vali Halil İbrahim Daşöz, milletvekillerimiz Recai Berber, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ katılmıştı.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....