TOKİ KONUTLARI GÖRDES’TE YÜKSELDİ

Yıllardır ilçemizin özlemini çektiği TOKİ konutlarının yapımı gerçekleştirildi. İlçemize, Belediye Başkanlığımız ve Toplu Konut İdaresi iş birliğiyle 172 TOKİ konutunun kazandırılması sağlandı. Adnan Menderes Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ konutları birçok vatandaşımıza uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma imkânı sağlandı. TOKİ konutlarında ikamet edecek vatandaşlarımızın yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla bu bölgede anaokulu,1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edildi.

ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....