OYUN PARKLARI VE SPOR ALETLERİ KURULUMU

Gördes Belediyesi ilçe genelinde ve mahallelerde başlattığı park yapımı ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok oyun parkını çocukların ve vatandaşların hizmetine sunan Gördes Belediyesi 2014'ten bu yana da bu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun parkı, Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulu bahçesine çocuk oyun parkı, Beşeylül mahallesi çocuk oyun gurubu ve spor aletleri, Güneşli mahallesi mesire alanı ev oyun parkı, Çiçekli mahallesi düğün salonu yanında bulunan çocuk oyun parkı ve spor aletleri, Kayacık mahallesi çocuk oyun parkı ve spor aletleri olmak üzere birçok mahallede ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Projenin Diğer Resimleri
ilan.gov.tr
Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....