Gördes Belediye Başkanlığı Gayrimenkul Satış İlanı

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda cinsi, evsafı ve özellikleri gösterilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. Maddesine göre  31 Aralık 2020 Perşembe saat 10.oo’da Belediye Kültür Sarayı Çok Amaçlı Salonunda açık arttırma usulü ile satış ihalesi yapılacaktır.

Görevde Yükselme ve ..... Kırsal Hizmetler Müd..... Emlak ve İstimlak Mü..... Destek Hizmetleri Mü..... Tarım ve Orman Bakan..... Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl.....
ilan.gov.tr